Velkommen til Tranberg Bilsalg

Vores primære salg ligger i nye samt nyere brugte biler, men også helt fabriksnye biler kan vi skaffe.  Vi kan tilbyde et bredt udvalg af mærker og modeller. Alle biler leveres i topklargjort stand både mekanisk og kosmetisk. Ønsker du finansiering eller leasing af din nye eller brugte bil, tilbyder vi selvfølgelig også dette til markedets bedste renter gennem vores samarbejdspartner Santander Consumer Bank. Vi tilbyder altid gode garantiordninger, og spørg bare om udvidet dækning af din bil.

Via vores samarbejde med Car Garantie , kan vi tilbyde en lang og tryg garanti med et tilhørende certifikat der giver dig et godt overblik over dækningen.   

Via et stort net af salgskanaler er vi altid i stand til at tage din brugte bil i bytte til toppris, uanset alder og stand. Såfremt du finder en bil du kunne tænke dig men syntes at vi ligger for langt fra din bopæl, leverer vi selvfølgelig bilen hvor du måtte ønske inden for landets grænser. Som nummerpladeoperatør kan vi tilbyde strakslevering også i weekenden nemt og bekvemt.

Læs mere om os
 

Biler til salg

Flexleasing

Kontakt os gerne såfremt du er på udkig efter en bil til flexleasing 

Kontakt os